مقالات

معرفی 14 قرص قوی لاغری و عوارض آن (3 تا 10 کیلو کم کنید)

قرص های لاغری انواع مختلفی دارند و برای تسریع کاهش وزن و بهبود سلامت عمومی افراد تجویز می شوند. آنها با کاهش اشتها، افزایش متابولیسم، چربی سوزی و القاء سیری عمل کرده و کمک می کنند افراد سریع تر به وزن دلخواه خود برسند. اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، تداخلات دارویی و تغییرات خلق و خو از عوارض قرص های لاغری است. اگر تحت نظر پزشک از این مکمل ها استفاده کنید با کمترین عوارض می توانید به تناسب اندام برسید.

 

لیست قوی ترین قرص های لاغری

قرص های لاغری ابزارهایی بسیار مفید برای کاهش وزن و کنترل چاقی هستند. آنها با مکانیسم های مختلف به لاغری و تناسب اندام کمک می کنند. قوی ترین قرص های لاغری در ادامه شرح داده شده است.

اورلیستات (Orlistat)

1. اورلیستات (Orlistat)

قرص لاغری اورلیستات با مهار آنزیم لیپاز که مسئول هضم چربی ها است عمل می کند. این قرص اگر در کنار رژیم غذایی کم کالری و فعالیت بدنی مصرف شود طی چند ماه باعث کاهش وزن 2 تا 3 کیلوگرم خواهد شد.

این قرص علاوه بر کاهش وزن با اثرات مثبت متابولیکی از بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 و فشار خون نیز جلوگیری می کند. احساس خستگی، درد معده، تورم پاها و خون در ادرار برخی از عوارض این قرص هستند.

افراد با BMI بالای 20 و پایبند به رژیم غذایی کاندیدای مناسبی برای اورلیستات هستند. در مقابل افراد با مشکلات گوارشی و بیماری های روده، کبد و کلیه نباید از این قرص استفاده کنند.

 

فنترمین (Phentermine)

2. فنترمین (Phentermine)

قرص فنترمین با کاهش اشتها و افزایش حس سیری عمل می کند. افراد با مصرف این قرص حدود 3 تا 5 کیلو کاهش وزن را در کنار رژیم غذایی کم کالری تجربه خواهند کرد. از مزایای فنترمین افزایش انرژی و کاهش وزن در کوتاه مدت است. عوارض جانبی این قرص بی خوابی، تپش قلب، مشکلات فشار خون و خشکی دهان است.

افراد چاق و دچار اضافه وزن که با رژیم و ورزش نتوانسته اند، وزن کم کنند کاندیدای مناسب فنترمین هستند. افراد مبتلا به بیماری قلبی و فشارخون، اختلالات روانی و افراد باردار و شیرده نباید از این قرص استفاده کنند.

 

قرص لاغری سیبوترامین

3. سیبوترامین (Sibutramine)

قرص سیبوترامین با القاء سیری و کاهش اشتها به کاهش وزن کمک می کند. با رعایت رژیم غذایی و فعالیت بدنی می توان با این قرص 5 تا 10 درصد از وزن را از دست داد. یعنی در یک دوره استفاده 4 تا 8 کیلوگرم کاهش وزن قابل انتظار است. سیبوترامین به بهبود پروفایل متابولیکی کمک خواهد کرد و سطح قند خون را کاهش می دهد. عوارض جدی  سیبوترامین مانند مشکلات قلبی و فشار خون باعث ممنوعیت مصرف این قرص شده است.

افراد چاق، دچار دیابت و فشار خون کاندیدای مناسب قرص سیبوترامین هستند. در مقابل افرد با مشکلات قلبی- عروقی، اختلالات روانی، بیماری کبد و کلیه و زنان باردار و شیرده نباید از این قرص استفاده کنند.

 

قرص لاغری لیرگلوتاید

4. لیرگلوتاید (Liraglutide)

قرص لیرگلوتاید با کاهش اشتها برای مدیریت دیابت نوع 2 و کاهش وزن مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو برای کنترل قند خون نیز مفید است و احساس سیری را القاء می کند. افراد با دوز بالای لیرگلوتاید 5 تا 10 کیلو و با دوز متوسط 2 تا 4 کیلوگرم در یک دوره وزن کم می کنند. عوارض لیرگلوتاید شامل مشکلات گوارشی، درد شکم، اختلالات تیروئیدی، کاهش قند خون و اختلالات کلیوی است.

افراد دچار چاقی و مبتلا به دیابت نوع 2 کاندیدای اصلی استفاده از لیرگلوتاید هستند. افراد با سابقه پانکراتیت، بیماری های کبدی و کلیوی کاندیدای نامناسب هستند.

 

کافئین و افدرین

5. کافئین و افدرین (Caffeine & Ephedrine)

کافئین و افدرین محرک های متابولیکی هستند که با افزایش متابولیسم و کاهش اشتها عمل می کنند. کاهش وزن با این قرص در کنار رژیم و فعالیت بدنی حدود 1 تا 5 کیلوگرم در ماه است. بهبود عملکرد ورزشی، افزایش تمرکز و انرژی از مزایای کافئین و افدرین است. بی خوابی، تپش قلب، فشار خون، اعتیاد و وابستگی از عوارض این دارو است.

افراد سالم و فعال که متابولیسم آنها پایین است، کاندیدای مناسبی برای این قرص هستند. در مقابل افراد با اختلالات خواب، فشار خون و اختلالات قلبی و مشکلات گوارشی کاندیدای مناسبی نیستند.

 

تی اکستراکت

6. گرین تی اکستراکت (Green Tea Extract)

گرین تی اکستراکت یک مکمل لاغری گیاهی است که حاوی عصاره چای سبز و کاتچین و کافئین است. این قرص به کاهش وزن و سلامت عمومی کمک می کند. از مزایای گرین تی اکستراکت افزایش متابولیسم، کاهش وزن، بهبود سلامت قلب و عروق و افزایش سطح آنتی اکسیدان های بدن است. با مصرف این قرص در کنار رژیم غذایی و فعالیت بدنی 1 تا 3 کیلوگرم کاهش وزن را در یک دوره تجربه خواهید کرد. مشکلات گوارشی، اختلالات خواب، کاهش جذب آهن، مشکلات کبدی و تحریک پذیری از عوارض قرص گرین تی اکستراکت است.

افراد سالم و فعال و دچار اضافه وزن کاندیدای مناسب این قرص هستند. افراد حساس به کافئین، دچار مشکلات گوارشی و زنان باردار و شیرده نباید گرین تی اکستراکت را استفاده کنند.

 

قرص لاغری گلوریا

7. قرص لاغری گلوریا

قرص لاغری گلوریا به عنوان یک مکمل لاغری حاوی ترکیباتی است که متابولیسم را افزایش و اشتها را کاهش می دهد. این قرص علاوه بر کمک به کاهش وزن باعث افزایش انرژی شده و برای کنترل وزن نیز مفید است. میزان کاهش وزن با گلوریا بسیار متغیر بوده می تواند 1 تا 3 کیلوگرم در ماه باشد. اختلالات گوارشی، بی خوابی، تپش قلب و فشار خون و اختلالات خلقی از عوارض این قرص لاغری است.

کاندیدای مناسب قرص لاغری گلوریا، افرد با مشکلات متابولیک و BMI بالا هستند. افراد مبتلا به مشکلات قلبی- عروقی، افراد زیر 18 سال و کسانی که سابقه بیماری های مزمن دارند نباید از این قرص استفاده کنند.

 

قرص لاغری جی سی

8. قرص لاغری جی سی

قرص لاغری جی سی یک مکمل کاهش وزن است که حاوی عصاره های گیاهی و کافئین  برای کاهش اشتها و افزایش متابولیسم است. از مزایای این قرص افزایش انرژی، چربی سوزی و کاهش وزن است. با استفاده از قرص لاغری جی سی 5 تا 10 کیلوگرم کاهش وزن در طی دوره مصرف امکان پذیر است. اختلالات گوارشی، مشکلات خواب، فشار خون و تپش قلب از عوارض این قرص است.

افراد سالم دچار اضافه وزن کاندیدای مناسب قرص لاغری جی سی هستند. افراد دچار مشکلات قلبی، مبتلا به فشار خون و زنان  باردار و شیرده نباید از این قرص استفاده کنند.

 

قرص لاغری آلفا اسلیم

9. آلفا اسليم

قرص لاغری آلفا اسلیم یک مکمل لاغری حاوی عصاره های گیاهی و کافئین است. این مکمل با تحریک متابولیسم و کاهش اشتها باعث کاهش وزن شده و سطح انرژی را افزایش می دهد. عوارض آلفا اسلیم شامل اختلالات خواب، مشکلات گوارشی و تپش قلب است.

افراد سالم دچار اضافه وزن کاندیدای مناسب و افراد دچار مشکلات قلبی، مبتلا به فشار خون و زنان  باردار و شیرده کاندیدای نامناسب هستند.

قرص آلگومد

10. قرص آلگومد

قرص آلگومد یک مکمل لاغری مفید است که به کاهش اشتها، چربی سوزی و افزایش متابولیسم کمک می کند. بر اساس سن و جنسیت و همچنین فعالیت بدنی 3 تا 5 کیلو کاهش وزن در یک دوره استفاده از این قرص قابل انتظار است. بی خوابی، فشار خون، تهوع و استفراغ، تپش قلب و اسهال از عوارض این قرص است.

افراد با BMI بالاتر از 30، افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و مشکلات هورمونی کاندیدای مناسب و افراد دچار مشکلات قلبی و فشار خون، بیماری های کبد و کلیه کاندیدای نامناسب استفاده از آلگومد هستند.

 

قرص اسلیم مکس

11. اسلیم مکس

قرص لاغری اسلیم مکس یک مکمل مفید برای کاهش وزن و بهبود وضعیت متابولیک است. در این قرص عصاره های گیاهی استفاده شده که باعث چربی سوزی شده و اشتها را کاهش می دهند. اسلیم مکس در کنار رعایت رژیم غذایی می تواند به کاهش 5 تا 10% وزن بدن کمک کند. از مزایای این قرص کاهش اشتها، افزایش سوخت و ساز و بهبود سطح انرژی است. بی خوابی و اضطراب، فشار خون و تپش قلب از عوارض اسلیم مکس است.

افراد سالم دچار اضافه وزن کاندیدای مناسب و افراد مبتلا به فشار خون، مشکلات قلبی و افراد باردار و شیرده کاندیدای نامناسب مصرف اسلیم مکس هستند.

قرص سیر گارلت

12. قرص سیر گارلت

قرص سیر گارلت یک مکمل لاغری حاوی عصاره سیر است که علاوه بر کاهش وزن به سلامت قلب، کاهش کلسترول بد و تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. کاهش وزن مشخصی با این قرص ثبت نشده و در افراد مختلف متفاوت است. در واقع این قرص بیشتر برای بهبود سطح سلامتی استفاده می شود. اختلالات گوارشی، بوی بد دهان و تداخلات دارویی از عوارض این قرص هستند.

افراد سالم دچار اضافه وزن کاندیدای مناسب و افراد دچار حساسیت به سیر و کسانی که داروی رقیق کننده خون مصرف می کنند کاندیدای نامناسب هستند.

 

قرص ونوستات

13. قرص ونوستات

قرص ونوستات با کاهش جذب چربی از دستگاه گوارش عمل کرده و باعث لاغری می شود. ونوستات وقتی با رژیم غذایی کم چرب و فعالیت بدنی کافی همراه شود طی 6 تا 12 ماه باعث کاهش 10 تا 15 درصدی وزن خواهد شد. عوارض ونوستات شامل مشکلات گوارشی مانند نفخ و اسهال است.

اگر دچار اضافه وزن هستید و رژیم غذایی کم چرب را رعایت می کنید بهترین کاندیدای مصرف ونوستات هستید. افراد با مشکلات کبدی و کلیوی و اختلالات پرخوری و بی اشتهایی نباید از این قرص استفاده کنند.

 

ریداکتیل

14. ریداکتیل

قرص لاغری رید اکتیل که به نام سلبوتامین شناخته می شود با کاهش اشتها و کنترل مصرف غذا باعث لاغری می شود. با این قرص می توانید 5 تا 10 درصد وزن خود را در 6 ماه کاهش دهید. اما به دلیل عوارض قلب و عروقی و اختلالات روانی استفاده از این قرص ممنوع است.

افراد دچار اضافه وزن شدید و اشتهای زیاد کاندیدای مناسب و افراد دچار مشکلات قلب و عروق و اختلالات روانی کاندیدای نامناسب استفاده از رید اکتیل هستند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید